Little Heartzz

“Little Heartzz” a fost o activitate educativă destinată copiilor din clasa a II-a şi a IV-a de la Școala Gimnazială Valea Lupului și din clasa a III-a de la Școala Primară ”Carol I” Iaşi, de Ziua Internaţională a Educaţiei.

Echipa noastră a avut pregătite multe activităţi, printre care amintim rezolvarea rebusurilor şi realizarea de origami în formă de inimă, i-am informat prin metode interactive ce face Europa pentru noi, am desenat şi, în final, am format împreună o mare inimă.

A fost o experienţă de învăţare pentru ambele părţi, ce le-a oferit ocazia celor mici de a afla mai multe despre Europa, sănătate şi, mai ales, cum să ne păstrăm sufletul şi inima sănătoase. Prin amabilitatea doamnelor învăţătoare şi a conducerii şcolilor implicate, echipa noastră a oferit materiale informative care să fie distribuite în cadrul lectoratelor cu părinţii. Membrii echipei Euroscola au putut intra pentru o oră în pielea unui profesor, realizând în final că pentru a-i învăţa pe cei mici nu ai nevoie doar de entuziasm, ci şi de multă muncă şi răbdare.

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close